Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klippans sång

På klippväggen glittrar vattendroppar 

som tusentals rubiner

i morgonsolens glöd

sedan klär de sig i guld

då ljuset växer upp till dag

Klippan är lugn som ett berg

Ingen vind kan dess stillhet röra

Den som lyssnar med sitt hjärta kan

kanske klippans toner höra

Vatten och sten

i vackert sken

smeker själen ren

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-08 20:52



Bookmark and Share


  sommarmoln
Målande ord...söker sig in ihjärtats djup...
2010-08-15

  walborg
Så vackert innehåll i en så vacker vas!
2010-08-08

  walborg
Så vackert innehåll i en så vacker vas!
2010-08-08

  thyra
Vackert skrivit. Poetiskt!
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP