Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unik

Du är den du är

Vad du är är underbar

Du är helt unik




Bunden vers (Haiku) av Mini Möller
Läst 331 gånger
Publicerad 2005-11-20 19:35



Bookmark and Share


  Anna H
Vilken härlig haiku! Alla är verkligen speciella och alla är unika. Fint och varmt skrivet!
2005-11-22

  Charly
Så himla enkel och så himla vacker!
2005-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Mini Möller