Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

taggtrådarna som omger mig river sönder mina egna ben.

tiden rinner iväg. tar ni mina piller ifrån mig är ni döda. skjut mig långsamt, men innan min lunga domnar bort av vågorna. vattna mina blommor åt mig när jag skrattar tårar av blod. lid med mig under en stjärnfylld eftermiddagshimmel. jag lovar att tänka på dig när jag tynar bort och färgar himlen i sprakande färg av glittrig grön.




Övriga genrer av THUN
Läst 358 gånger
Publicerad 2005-11-20 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

THUN