Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill minnas förevigt

jag är så jävla rädd för att glömma
jag är så jävla rädd att minnen ska suddas ut och försvinna bort i intet.
jag vill minnas och aldrig glömma
men man glömmer
men jag är så förbannat rädd för att glömma sådant som betyder eller har betytt något.
det är viktiga saker som inte får komma bort
jag får ont i magen när jag tänker på det
jag fasar verkligen över att glömma bort
jag vill minnas hela livet
både bra och dåliga saker
roliga och mindre roliga saker
viktiga människor som betyder något och som tillför något här i livet.
jag vill minnas händelser då man mått som bäst och umgåtts med dem som betyder mest.
jag är så jävla rädd för att glömma.

jag vill aldrig glömma
jag vill minnas förevigt.




Fri vers av tuss90
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-09 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuss90
tuss90