Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goodnight moon

Jag vill väl bara ha något som inte sviker mig och
tar slut innan det ens börjat.




Fri vers av catfish
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-09 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

catfish