Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktober, en strand

Fotsteg i sanden; leder ingenvart.
Som genom färgat glas heden till vänster.
Enarna smyger omärkligt ner mot
havet.
Runt de våta stenarna i vattenlinjen sandens
veckade siden.
Till fyren tänkte jag mig. Men vem är det
som osedd går efter mig? Vems
barfotasteg? Vems skugga bryter
bränningarnas ljus?

Havet trevar över musselskalsackorden
och med livslinjen tydlig i min hands
skuggor
dansar jag mellan stenarna.




Fri vers av anna marianne milles
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-14 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anna marianne milles