Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla er som läser mina ord, jag hoppas ni följer mig längs vägen...


Ett barn till låns,1

Du ringde på telefonen
Sa det så lätt
Så kallt
Några få futtiga ord
Som fick mig att stanna
Som fick mitt liv att falla i bitar
Jag som gett allt för detta liv
All min kärlek
All min tid
Som jag trodde för alltid skulle vara där
En sådan gud du är
En sådan makt du besitter
En sådan förtvivlan
Hur ska jag kunna berätta
När
Orka


NU har jag gjort det
Nu är det sagt
Så arg
Så ledsen
Varför mamma...
Varför
Jag vill inte
Jag biter ihop
Jag får trösta
Jag får krama
Ta i mot din ilska
Hur...
Hur kan man göra detta mot dig

Många dagar härdar jag ut
Andra...
vet jag inte hur jag härdat ut

Varför får dom bestämma över mig
Ingen bryr sig om vad jag vill
Mamma...
jag kommer sakna dig så mycket
Mamma...
jag älskar dig så mycket
Mest av alla
Mamma...
jag vill sova hos dig nu
Mamma...
hur ska pappa hitta till mig nu...

Dagarna går och vi börjar vänja oss
Vänja oss vid tanken
Att inget kommer bli som förut
Inga dagar kommer bli sig lika
Ditt liv blir nytt
Mitt liv blir nytt
Diit liv kommer gå vidare
Så är det bestämt
Och vi kommer att ses ibland
Om ej så ofta
För så är det bestämt
Och så kommer det bli
Jag kommer alltid finnas för dig
Glöm aldrig det
För jag glömmer inte dig




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 521 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-14 19:20



Bookmark and Share


  firefire
jag följer dig gärna längs vägen och fortsätter läsa din berörande och läsvärda poesi..
2010-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman