Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortsättning följer...


Ett barn till låns,3

Ni har levt ihop så länge ihop...
så hon minns inget annat
När du kom var du det bästa som fanns
Du var så liten
Så söt
Jämt ville hon pyssla om dig
Jämt ville hon ha dig intill sig
Sen hon märkte...
att du tog hennes mamma och pappa ifrån henne
Sen hon märkte
att du inte var som alla andra
Du skrek om kvällarna
Du slet i hennes hår
Du bet henne
Du slog
Och hennes saker tog du sönder
Hon fick aldrig vara i fred
Du skämde ut henne
Ändå...
lärde hon sig älska dig
Ändå
har ni haft så mycket roligt ihop
Ändå...
önska hon dig ofta bort
Ville att du skulle flytta till din mamma och pappa
Inte ta hennes

Nu...
hennes önskan har gått i uppfyllelse
Men inte är hon lyckligare för det
För...
vem ska nu reta gallfeber på henne
Vem ska hon nu hata
Vem ska hon nu krama...och älska...
Ni har levt så länge ihop så länge hon kan minnas
Och hon...trodde det skulle vara i evighet
Nu...
för evigt tog slut
För evigt finns inte mer
Men...hon finns för dig
Alltid...lillebror
För även om du är piss of as ibland
Älskar hon dig...i evighet




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 503 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-14 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman