Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta hata mig

Tystnaden i rummet gör ondare än ett slag
Din blick, iskall och tom
Finns jag inte för dig längre?
Du pratar inte ens med mig
Du skrattar inte ens med mig
Försöker du straffa mig
För att jag äntligen växt upp
Och kan stå på egna ben
Utan DIG
Jag är inte din lilla flicka längre
Men bara för att jag ska flytta ihop med honom
behöver du inte hata mig
Jag är din dotter
Som behöver ditt stöd
Det är jobbigt för dig
men va fan tror du det är för mig
Snälla sluta hata mig
Ska vi skiljas som ovänner eller?
Sluta vara sur
Du försöker ge mig skuldkänslor så jag inte ska flytta
Men mamma, jag älskar honom
kan du inte se det?




Fri vers av zeddi
Läst 609 gånger
Publicerad 2005-11-21 12:15



Bookmark and Share


  Per Rydberg
En text som nog kan vara en ögonöppnare! Fin!
2005-11-22
  > Nästa text
< Föregående

zeddi
zeddi