Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barn till låns,4

En varm kropp kommer och lägger sig intill mig
Varma händer omsluter mig
Mamma...
Ja
Jag älskar dig
Jag vet
Jag älskar dig
Nähä...
jag älskar dig mer
Nej...
jag älskar dig mycket mer
Nähe
jag älskar dig mest av alla tillsammans
Jag älskar dig hundra varv runt jorden
Ja men...
jag älskar dig tusen
Jag älskar dig mest
Nähä...
det gör jag
Nähe det gör faktiskt jag

Mamma...
jag vill inte åka i morgon
Jag vet...
Men det ska du
Men jag vill inte
Jag vill vara här
Jag vet älskling...jag vet
Men det är bestämt så och jag kan ingenting göra
Det vet du...
Jag hatar dom
Ingen lyssnar på mig
Jag tänker inte åka...tänker inte

Mamma...
jag längtar efter pappa
Jag vet det
Jag vill åka till honom
Jag vet det min älskling
Men det är inte jag som bestämmer det...du vet
JAG VET
Men jag längtar efter honom...jag vill
Jag hatar dom...jag ska döda dom
Ingen lyssnar på mig...ingen bryr sig
Jo...jag gör det
Jag vet...men inte dom
Tårarna syns i dina ögon
Och jag går itu
som... inget kan göra
För ingen lyssnar heller på mig...




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 553 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-15 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman