Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla vi som inte tror på KRISTUS är FÖRLORADE...




... enligt en vän till mej ... att vi faktiskt är dömda själar på fullt allvar...

...men det är konstigt; jag KÄNNER mej inte LOST...

...jag känner hur något som jag tror är GUDOMLIGT strömma

genom mitt SOLVÄSEN ... Jag LEVER... jag lever i SANNING och KÄRLEK!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-16 18:25



Bookmark and Share


  Hawk
LIVET!
...min broder, livet!
Ingen, absolut ingen är förlorad.
Tack för en vacker och bra text!
2010-08-18

  Måna N. Berger
Fint Johan! Störst är kärleken!
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP