Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barn till låns,6

Motvilligt
Motvilligt tvingades jag in i ett liv jag inte ville ha
Motvilligt fick jag känna mig mig kränkt och ensam
Motvilligt blev jag arg...ledsen och bitter
Motvilligt måste jag överge
Motvilligt släppa taget
Motvilligt ge upp
Motvilligt tvingades jag säga saker jag inte ville
Motvilligt infinna mig
Motvilligt måste jag försöka resa mig
Motvilligt finna nya vägar
Motvilligt ta i mot det nya livet
Motvilligt inte känna så mycket...för att överleva
Motvilligt finna mitt nya jag
Motvilligt finna nya möjligheter
Motvilligt se friheten
Motvilligt tänka att allt blir nog bra
Villigt inse att jag är den jag
Villigt erkänna att jag är faktiskt bra
Villigt vill jag leva och gå vidare
Motvilligt
Möjligt
Villigt
Eller omöjligt...




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 468 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-16 20:43



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Vilka oerhörda texter. Även om jag inte riktigt förstår bakgrunden tar de tag och tårarna trillar. Stor kram!
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman