Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds Ord är Andens svärd

inte för att strida

mot Människor

utan för att

strida

mot synden

i våra liv


och som omger oss.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-17 06:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Satan använder sig av människor.
Vissa ska näpsas.
Man kan dra 2 Kor 10:3-5 och Ef 6:12 så långt att det blir flummigt.
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld