Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upp. 12:11


Trons värde och kraft!

Genom tron övervann de

döden och dödsriket:


ja, Satan själv.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 186 gånger
Publicerad 2010-08-17 09:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
P g a att Jesus först vunnit seger.
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld