Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick en knäpp, precis just nu. Är bara tvungen att skriva av mig det här.


One more sad song.

Jag har äntligen
sista veckan
lyckats skrapa ihop lite
motivation
och drivkraft,
för att ta mig an mina uppgifter.

Blir jag lätt
distraherad
förvirrad
och glömmer jag?
Ja.
Ingen tvekan om saken.


Det är som att jag är sjuk.
Kanske borde
kolla upp det.
Rastlös som vanligt.

Och jag saknar
och längtar
så det svider i hjärtat
och i magen.

Kom hem nu älskling.
Det är som att du glömmer bort vart hjärtat sitter ibland.



Mitt hjärta
vet inte.
Hon glömmer bort vad hon håller på med
synkad med min hjärna

de jobbar tillsammans
mot mig.
Hm, hur kan det vara så?


Jag vill inte börja skolan igen
bara lite.


Molnen på himlen har skingrats en aning
eller
så tänker jag inte
känner inte.
Vill inte.
Nej.
Imorgon ska bli en produktiv dag
hoppas jag.

Önska mig lycka till.
Men behöver jag det?
Jag kommer ju klara det,

jag är ju jag
bäst
vad annars?




Fri vers av HardcorePoems
Läst 231 gånger
Publicerad 2010-08-17 23:07



Bookmark and Share


  Trazan
Önskar dig lycka till,
för livet är så skört.
Ha d BRA!
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

HardcorePoems
HardcorePoems