Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom till mig i morse


Sommaren

Sommaren -
blev den som man tänkt sig

både och

Sommaren -
gick som vanligt fort

så är det alltid

Sommaren -
finns i min kamera och
på många vackra bilder kan
jag se

det har verkligen mycket att ge

Sommaren -
bär på många minnen

tunga och lätta

Sommaren-
vi planerade inte så mycket
utan tog dagen som den kom

carpe diem ett bra ord

Sommaren -
besök vid en sommarstuga
och ljudet av ekans åror och sjöns
rogivande vatten

det är verkligen sommar

100819




Fri vers av sajo
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-19 16:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker om den här sommardikten!


"Sommaren -
besök vid en sommarstuga
och ljudet av ekans åror och sjöns
rogivande vatten

det är verkligen sommar"

Hälsn. Ann
2010-08-26

  aol
vackert vännen
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

sajo