Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt

Barnen bor inte här. De spinner där de springer över ängarna bort från eldarna i stugorna. De växer och tär. De springer över gränserna och landar i ett land utan språk, bara hav här och var. Bara hav och tunna ansikten och stängda dörrar mitt i öknen. De trallar där de går i sina röda skor. De trallar och de trampar sönder landets kvistar.




Fri vers av obsolet
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-20 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

obsolet
obsolet