Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt om min saknad och vill göra nått med mina föräldra som inte tar hand om mig ordänligt har dyxlesiv och därför kan det finnas stavfel. skriver inte så bra bara för att lätta mitt hjärta.


vill inte se mer av världens öga

Er dotter vill
inte se mer av världens öga.

In skulle ens inte märka om jag tar mitt liv.

känner inte smärtan längre.
är så mätt på mat men inte kärlek.

vill att ni kan förstå att jag behöver er.

vill göra not med er.

vi kan måla med mitt blod!

kan visa er min favo platas där jag bruka springa till
och skriver.

känner hur ni gör sår i mitt inre.

mednas jag gör sår på min kropp.

vill se om mitt blod är rött.

vill känna mig levande.

känner att jag vill hata er men kan inte.




Fri vers av saknat hjärta
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-21 01:20



Bookmark and Share


  Anna*
Åh, aj, oj, finaste du - som skriver så det känns. Låt det här få bli en plats där du kan få utlopp. Du har gåvan att skriva. Kram (om du vill)
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

saknat hjärta
saknat hjärta