Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har upptäckt våra egentliga dimensioner ~ vi vägrar att göra oss mindre än vad vi är!

****************************


Vi sprängde normernas tvångströja


 

Vi vägrar att svälja de sövande lögnerna

 

Vi går inte med på att bära en kvävande mask

 

Det dom kallar "jaget" klarar vi oss utan

 

Här lever vi våra strålande förtätade liv

 

tillsammans med de underbara katterna,

 

poeterna & artisterna

 

Tillsammans finner vi det heliga, rena & sköna

 

i våra sanna fulla dimensioner. 

 

Kärleken har smekt sej lös och

 

vårt jubel vet inga gränser!

Folk stirrar på oss, förundrade och häpna,

 

och vi är idiotförklarade för länge sen,

 

men vi bara ler nöjda och vackrast!

 

 




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-21 16:58



Bookmark and Share


  Anna*
Det är gott när människor blir sanna och inte bryr sig om vad andra tycker och tänker längre. Jag är glad för det så snart det dyker upp någonstans för då är det en tvångströja mindre och äkthet och kärlek kan få ta plats. Bra!
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP