Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barn till låns,8

Mamma
I dag kommer lilleman hem
Ja...tänk
Nu i dag
Äntligen
Jag åker tidigt för att hämta dig
Jag ser dig på håll
Vi håller blicken fast i varann
Jag ser inget annat
Jag hör inget annat
Du...kommer upp i min famn
Och...det bara väller över mig...gråten
Vad jag saknat dig
Vad vi saknat dig
Vi kramar hårt varann
Har du...precis som jag längtat...tänker jag

Du har bråttom...hem
Storasyster har inte kommit hem ännu
Och du väntar...och väntar
Nobbar kompisen
Vill bara vara med henne
Äntligen...nu kommer hon
Ni sticker iväg direkt på era cyklar
Allt är som jag vill
För en stund
Jag känner mig hel...på lånad tid
Naturligvis vill du sova med alla intill dig...

Jag vaknar med en puss på munnen
Tidigt
Lite väl tidigt
Men vad gör det
Du kommer upp till mig
Kramar mig
Säger att du älskar mig
Jag säger att jag älskar dig
Vi ligger där och myser
Vilken fin morgon...
Dagen försvinner alldelles för fort...

Der är redan en ny morgon
Vart tog gårdagen vägen
Jag hör dig tassa
Om man nu kan säga tassa...
För du vill ju att vi ska vakna
Ut på toaletten...spolar
Toalocket faller ner

Godmorgon mammaälskling
Godmorgon min älskling
Dagen har börjat
Men ...i dag ska du åka hem igen
Ångesten sitter som en stor sten i mitt bröst
Dagen går igen för fort
Helst vill du stanna
Bara en endaste dag till...
Men som väntat... fick du inte det...för dom
Vi möts på neutral mark
Jag behöver det...
För att orka...
Hur länge ska jag känna så här
När ska det gå över...
När ska min plåga gå över
Och...
När ska min längtan gå över...

Nu ska det gå så många dagar igen
Innan vi ses igen
Hoppas dagarna går fort
Väldigt fort...tills vi syns igen...
Min älskling




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 733 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-21 17:51



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Dom som har vet inte att dom har och dom som inte har vet inte att dom inte har... Men den som har till låns VET... Mycket stark text!
2010-08-22

  Yrre VIP
En verkligt intagande och fångande text som gör att hjärtat drar ihop sig i bröstet, du är stark du och det är man, man orkar för att man måste, man älskar ju dem så.
2010-08-22

  firefire
alla dina texter i denna "serie" är mycket gripande och jag följer dig...ont gör det,så smärtsamt..kramar om dig...och hoppas det lindrar en liten stund
2010-08-21

  Michaela Dutius
En fantastisk beskrivning...som gör ont...
2010-08-21

  Anya VIP
Jag har en vän som är ensamstående och har barnen varannan vecka. Jag tror jag har förstått smärtan. Ska visa din dikt för henne!
Stark text!
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman