Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bernadottarna 200 år... hmmm..



Det är hög tid att skrota monarkin nu,

och få ett slut på detta så djupt

odemokratiska sagotrams!

NER MED KUNGAHUSET!! 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-21 18:21



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Instämmer. Befria dem! Och oss från dem.
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP