Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lämna ofrivilligt


Avbrott

slog bort din hand
lämnade mig som du

kommer aldrig komma fram
nå till land
hitta hem

slängde alla gamla tavlor
kastade bort mig

för jag var exakt som dig

var är vi nu




Fri vers av styvbarn
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-23 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

styvbarn

Senast publicerade
Avbrott
gammal och skör
* Se alla