Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du står framför mej,men jag kan inte se dej
Du har förbrukat all rätt att existera i min värld
Jag letar efter sätt att klä ditt svek med ord
Jag finner dom inte
Hopplöseheten kväver mej,håller ner mej
Du finns inte
Förut fanns du
Jag kunde se,ta och känna dej
Det kan jag aldrig mer

Jag är full av tomhet och tömd på hopp

Gränsen för att återvända är för längesen passerad

Jag vill ha mitt liv tillbaka




Fri vers av C-rex
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-23 21:14



Bookmark and Share


  Itsyazmine
Jag känner igen denna känsla, det känns som en stor del av en tagits bort! Men det finns sätt att fylla den igen det lovar jag :)
2010-08-23
  > Nästa text
< Föregående

C-rex
C-rex