Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningen

Jag befinner mig i natten

Efter en brinnande skymning

Väntar i mörker

Väntar på den kommande gryning

Jag vet att den kommer

Jag vill att den kommer

Hon kommer till mig

Hon vet att jag väntar

Jag väntar på oss

Vi är gryningen




Fri vers av C-rex
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-04 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C-rex
C-rex