Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Bränt barn skyr elden

men om vi inte vågar riskera

att bli besvikna

så kan vi förlora möjligheterna

att lära oss något

låta oss förändras

växa och få nya insikter



Visst kan vi bli lite tilltufsade

och kanske blir våra fjädrar

lite svedda i kanten

men titta - snart flyger vi igen!




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-24 17:08



Bookmark and Share


  Maria T
Ja visst. Snart flyger vi igen
2010-08-29

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2010-08-25

  Monika A Mirsch VIP
våga bli besviken - våga bli lycklig - två sidor av livet och av rädlan - fint diktat!
2010-08-24

    ej medlem längre
Tänkvärda ord!

Man måste våga för att vinna ...


Hälsn. Ann
2010-08-24

  Bibbi VIP
"Allt samverkar till det bästa för dem som älskar Gud"
2010-08-24

  Anya VIP
Kloka ord!
2010-08-24

  aol
sanna tänkvärda rader
2010-08-24

  anits VIP
Mycket tänkvärda rader
2010-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP