Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är stabilt

Sommaren är slut ...
Hösten börjar komma ...
Det är Stabilt ...




Fri vers av TjoFlöjjt
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-24 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TjoFlöjjt

Senast publicerade
Det är stabilt
* Se alla