Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




Sanning och konsekvens

 

för vad jag är

för vad jag har varit

för vad jag försökte vara

 

se mig

 

för mina misslyckanden

för mina oförmågor

och brister

för mitt svek mot dig

 

förlåt mig

 

jag blottar min nakenhet

blottlägger mitt innersta

min svaghet

här

det här är jag

det blir inte bättre

 

inse det

 

förstå vad du ser

förlåt när du inser

glöm

 

gå vidare

 

 




Fri vers av Fallgirl
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-24 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl