Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckelben

Funderar över varför jag är så rastlös.
Funderade med Paula medan vi låg i gräset och
halvt njöt av sommarens sista tid,
halvt äcklades över tvesjärtar och obeslutsamhet.
Båda skrattade vi åt vår uppgivenhet över att saker kan vara så komplicerade trots att vi snart ska pröva ut studentmössor.
Åt att livet kan vara bra hemlighetsfullt ibland,
både på gott och ont!

Mitt i förvirringen säger jag något om att
det är tur att nyckelben finns




Fri vers av Annagran
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-24 23:10



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Vacker sommarbörjan nuvid höstläsningen!
2010-10-02

  Daniel_78 VIP
det är tur att nyckelben finns när man glömt kombinationen till knapplåset.

härligt gräsfilosoferande!
2010-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Annagran
Annagran