Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårhanterligt

Jag andas musik.
Musik som får mig att brista
Musik som nästa ögonblick lappar ihop mig igen
bit för bit.

Jag dricker ord.
Ord som ter sig vackrare än vad man med ord kan beskriva
Ord som gör att jag hatar att jag älskar dig
och samtidigt lockar mig till just det.

Jag smakar på tankar.
Tankar som andra redan tänkt men som trots det är mina
Tankar som för ögonblicket tycks svårhanterliga
men fulla av liv.




Fri vers av Annagran
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-02 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annagran
Annagran