Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkel närvaro

 

När du tänker så är du där

 

När du är tyst så är du här

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-25 13:59



Bookmark and Share


  poetlinan
Bra! Älskar titeln!
2010-08-28

    ej medlem längre
Utan det ena
inte det andra
vi ska alla
från där till här
i upplevelse
vandra :-)
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP