Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mamma mia...
ett parti med forna kopplingar
till NAZISMEN - är på väg
in i RIKSDAGEN.




Det viktigaste argumentet för att inte lägga sin röst på SVERIGEDEMOKRATERNA!

*************************************************

Deras argumentation, som har närmast fascistiska ideologiska toner, idén om ett folk, ett land, ett språk och en familjetyp - en stenhård norm - gör att vi ökar diskrimineringen i samhället. Det går fullständigt på tvärs mot tankar om respekt för alla människors lika värde och universella rättigheter
.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-08-25 20:29



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
En väldigt aktuell text att ta fasta på...
2010-08-26

  Anders Nordlander VIP
Vi har ett ökat främlingshat i detta land och det får dessa uttryck i väljarskaran. Det är väldigt viktigt att de etablerade partierna törs ta en debatt med dom, inte bara om invandring utan om samhäälet i stort. Din text är mycket viktig!
2010-08-26

  Måna N. Berger
Instämmer! Håller även med PPQ om att SD saknar vettiga politiska lösningar på frågorna. De har inga lösningar alls och skrämmande okunniga representanter. Vi har helt enkelt inte råd att släppa in dem.
2010-08-26

  Hawk
Bra!
Tyvärr tror jag lycksele har alltför rätt.
Det är alltför många som har gått på deras billiga tricks och dassiga retorik...men jag hoppas innerligt att folk får upp ögonen i tid.
SD är och förblir nazister, hur de än argumenterar och försöker bli "rumsrena".
2010-08-25

  Mats Henricson
Fast vi får ALDRIG tillåta att detta AVSKUM blir "rumsrena" ! Jag har sett deras hemsida ,insändarsidan kunde lika gärna ha varit Nationaldemokraternas ( ett äkta nazistparti) !
2010-08-25

  PPQ
det främsta argumentet att inte rösta på sd utöver deras vidirga syn på människor är att de inte har en enda vettig lösning på någonting....allt är buffel och båg...men låt dom komma in i riksdagen för all del, låt dom komma får vi se vad knäppgökarna kan leverera....då kanske dom slutar klaga på att alla är dumma mot dem...
2010-08-25

  Mats Henricson
Mycket BRA rutet ! Bort med Smygrassarna !
2010-08-25

  lycksele
Tyvärr tror jag nog många folk är så pass dumma i huvudet att SD kommer in i riksdagen nu i september.
Minns hur Ian och Bert Karlsson lurade nog många. Med ett rent svammel-missnöjesparti.
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP