Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor

Om gäset var lika grönt på båda sidor
Skulle man ändå vilja komma över staketet?

Finns det något som är oundvikligt?

Är känslorna starkare än viljan om man inte ger upp?

Om frågan inte har betydelse,är då svaret oviktigt?




Fri vers av C-rex
Läst 175 gånger
Publicerad 2010-08-26 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C-rex
C-rex