Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen som du

Du är

alldeles speciell

Det finns ingen

som du


Begåvning är så mycket

Du är så mycket

mer

än begåvad






Fri vers av Kola
Läst 218 gånger
Publicerad 2010-08-30 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kola
Kola