Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juxtaposition

Närmare än nu finns inte.

Din hud är här. Nu.

Jag bad om värme och närhet.

Du gav direkt symbios och svärta.

Min älskade.

Jag ger upp för alla förväntningar.

Och är din för dessa ögonblick.




Fri vers av Nordanvinden
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-28 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nordanvinden