Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
många ser dej som en av oss alla,men för just mej var du allt.


sorgen tär

i saknaden av dej, känns det som jag sakta men säkert faller sönder i bitar, i små små bitar som inte är större än att tårarna jag fäller efter dej blir som åar som slutligen kommer att bära bitarna av mig ut till havet där du är.
för tillsammans med dej dog något mycket djupt inom mig.
och det var jag.




Fri vers av mikesöderberg
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-28 01:20



Bookmark and Share


  AliciaK
Gud vad det gör ont i mig av att läsa det här, min katt är allt för mig. Kan inte föreställa mig hur ont det måste göra för dig.
Starkt skrivet.
Kram
2010-08-28

  Gawain
Aj, den där var bra. Smärta är stora saker..
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

mikesöderberg
mikesöderberg