Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nostalgitripp leder till överdos leder till ångest leder till insikt.


Överdos på trippad nostalgi

Nostalgitripp tillbaka till då
För jag vill så gärna tro att det är som då
Längesen
Men jag vill tro

För mycket
Jag känner det redan efter några sekunder
För mycket

Jag älskade dig

Världen gungar, det gungar
Hjärtat slår tusen slag i sekunden
Hårt mot mitt bröst
Jag kan inte andas
Munnen är torr
Jag kan inte andas

Ring ambulans
Snälla, Gud
Jag vill inte dö
Det är nu jag dör, det är såhär det går till

Jag glider iväg
Jag älskade dig

"Vilken tripp, låt mig se dina ögon
Det här är bängt
Vad är det som händer?"

Jag kommer dö här på ditt golv
Flyter iväg
Benen skakar
sticker
hugger

Jag älskade dig

Jag lever
Nej, jag existerar bara
Varje gång jag ska sova så återupplever jag

Döden
Smärtan
Rädslan
Ångesten

Besviken

Jag väntar på att du ska ringa
att du ska visa att du tänker på mig
Men du minns det nog knappt
Att jag höll på att dö på ditt golv
I din lägenhet där vi förr

Skrattade
Svettades
Gled iväg
Älskade

Jag älskade dig

Nostalgitripp
Jag ville så gärna tro att det var som förr
Längesen
Jag ville tro

Men det är inte som förr
Jag är inte jag längre
Du är inte du

Du är... jag

Jag älskade dig

Du är jag för två år sen
Du är precis som mig
För jag hade nog gjort samma sak
Om det var jag

för så längesen

I taught you well

Jag älskade dig.




Fri vers av Maria-Magdalena Eriksson
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-29 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria-Magdalena Eriksson
Maria-Magdalena Eriksson