Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibeln: "Vi kan inte älska Gud som vi inte sett, om vi inte älskar människorna som vi ser"


Älska Gud och medmänniskorna

är Guds lags/viljas uppfyllelse:

det var vad JESUS gjorde

och lärde:


älska din nästa: kärleken

uppfyller lagen, som

är Guds vilja.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-29 08:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klar, koncis, kortfattad och helt lysande sammanfattning av allt det som utgör kärnan i och grunden för vad jag anser vara själva basen för tron, livet och den väg som vi alla borde försöka att vandra! Just så mycket mer än såhär behöver ö.h.t. inte sägas utan du fångar allt på pricken. Synnerligen väl formulerat i bara några få täta och koncentrerade rader som sannerligen tål att läsas och ta till sig. Det här är verkligen tron i ett nötskal och precis det som uttrycks i den här texten utgör också den grund på vilket allt annat borde vila. Stående ovationer till texten och dagens största applåd till dig!
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld