Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barn til låns, 14

Jag undrar om jag börjar vänja mig...
Jag undrar...
Om du börjar vänja dig vid det nya livet
Om inte...saknaden gör lika ont längre

Jag undrar om du börjat vänja dig...att inte ha dig vid min sida längre
Och om den sidan du är på nu... känns bra

Jag undrar om du börjat vänja dig...att vara utan min kärlek
Och om den andra kärlek du får... känns bra

Jag undrar om du tänker på mig...
För...det gör jag
Varje gång jag slår upp mina ögon så är du på min näthinna
Och det sista jag gör innan jag sluter dom är...
att tänka på dig och önska dig god natt

Jag tänker på dig titt som tätt
Men vissa gånger med mindre smärta
Och med lite mindre saknad
Men tomheten...är lika stor ändå

Jag undrar om det är det som sker
Jag undrar...om jag...börjar vänja mig vid det nya livet
Vissa dagar känns faktiskt så
Vi läker våra sår på avstånd
Och slickar dom när vi ses
Men...jag undrar om du gör det...




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman VIP
Läst 685 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-29 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman VIP