Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barn til låns, 16

Min domedag är nära
Jag kan känna den...
Rädslan kittlar mig i nacken
Ångesten lika stor som ett hav
Kan ni känna den... genom mig...

Några säger att jag ska ge vika...släppa taget
Att jag ändå kommer att förlora
Dom fega...eller rädda...om mig...eller sig själva...
Andra säger ge inte upp...ge inte upp

Jag kan inte... ge upp
Jag kan inte... vända om
Skulle inte kunna leva vidare med det...
Jag måste göra allt
Även om jag förlorar honom

Jag har redan förlorat...
Men om jag kan gör min röst hörd
Om jag kan göra något
Om jag kan rädda någon
Om jag kan ändra något
Då har jag ändå vunnit
Då är jag ändå en vinnare
i mig själv
Jag har vunnit min egen respekt
och jag kan leva vidare...
även om jag förlorat









Fri vers av Anna Nyman
Läst 699 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-29 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman