Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD är starkare än Djävulen och hans makter



Men det är Ditt VAL i varje ögonblick

vilken av dessa 2 du vill stödja;

det är ditt ansvar att välja...

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-30 01:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, liksom att ge kärlek till sanningen rum eller ej.

Applåd!

Grattis till placeringen!
2010-08-31

  mariasan
Valet är lätt, jag väljer ingen. I min verklighet finns varken Gud eller Djävulen. Jag följer mitt eget hjärta i varje beslut och de gånger jag inte följer hjärtat utan lyssnar på andra...det är då livet blir lite tungt.
2010-08-31

  Tobias Nilzon
Med egna val och eget ansvar så behövs varken någon gud eller djävul
2010-08-30

  Anders Nordlander VIP
i mitt tycke; att välja mellan gott och ont. Det valet är ganska lätt!
2010-08-30

  lycksele
nån djävul finns inte
inte heller nån gud
... utom i folks fantasi
Så din fråga är ganska oviktig.
/hälsning lycksele
2010-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP