Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fast inte alls, egentligen.


lite som batman och robin.

gluggen bara stirrar och han
ler.
skrattar han åt alla som inte bor
här (sär)
För han har tapetserat mitt hem
med sitt ansikte
bredvid
Maud (knäskål)
Han måste vara
stark (spark)
Jag skulle aldrig våga
Stå bredvid Maud
När hon bara
Pratar (skator)
Strunt




Fri vers av Gula glasögon
Läst 295 gånger
Publicerad 2010-08-30 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gula glasögon