Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna dikt gjorde Filosofiforums ägare okontrollerat rasande,,,,


Zarathustras kärlek

ta upp kuken till huvudet
väck upp ditt kärleks-medvetande
det kallas att bli upplyst

skynda dig upp i bergen, som Zarathustra
för häxprocesserna
tjuter och viner i luften
som Minded förmedlar

de kommer med den stora saxen
sex-amazonerna

för då de flög in mot skyskraporna på manhattan
kunde de se Zarathustras kärlek
resa sig högt över

alla dessa pråliga babels-torn
som var tomma och torra på det
mystiska vatten som strömmade upp
i Zarathustras kärlek







30 Aug 2010 08:45
Nej nu Harald får det räcka. Samma dravel i varenda tråd du skriver i och dessutom skriver du i alla trådar oavsätt vad de handlar om. Nu har du både blivit varnad för dina personangrepp och det här spammandet. Stänger av ditt konto i en vecka. Om du väljer att komma tillbaka efter detta så vill jag se en ny Harald som anpassar sig till forumets regler.

Johan Ågren
Administratör Filosofiforum.com





Fri vers av haralddavid
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-31 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haralddavid