Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden

tiden är en tyst grav
vattnet som färdas i vinden
trädens gråt

finns jag i regnet
finns jag i ljuset

jag brinner längst därinne,
jag minns fingrarna som letade efter hennes kropp,

vi var aldrig ensamma




Fri vers av haralddavid
Läst 147 gånger
Publicerad 2012-09-11 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haralddavid