Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla seende

Var ett stilla seende

Alla tankar och känslor dansar först omkring

Förbli ett stilla seende

Ingen ansträngning behövs

Seendet är

Alla betingelser och illusioner ses

glädjens klarhet i stillhet ges

Ett seende blommar ut i ett kärleksfullt leende

Hjärtat sjunger

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-31 19:17



Bookmark and Share


  stella
Tröstande en kulen dag...
2010-09-10

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt... att kontemplera, meditera.
2010-08-31

  sulimaa
Meditativt...ett stilla seende...här och nu så vackert beskrivet...
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP