Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

retstickan

Jag kan inte sluta tugga,
trots att han blir irriterad.

Jag roar mig i hans sällskap,
men han är ett åskmoln.

Jag vet vilka knappar jag ska trycka på.
för att orsaka en reaktion.

Det bor en liten retsticka i mitt sinne.




Fri vers av Ored
Läst 482 gånger
Publicerad 2005-11-22 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ored