Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Om ni inte blir som barn, kan ni aldrig komma in i Guds rike"


Människans stora dilemma

att hon har

ett barn

inom

sig


som hon

som vuxen

måste camouflera.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 155 gånger
Publicerad 2010-09-01 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld