Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den långa resan

 

den långa resan;

jag längtar fram, hem och sen -

början i din famn

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 530 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-09-01 21:28



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
vackert kast i slutet
2010-10-10

  lodjuret/seglare VIP
jag läste den klädd i kortkort
härligt med olånga texter!
trenne rosor av de röda förtjänte den
2010-10-07

  Bo_67
du tar verkligen med en på en resa här...snyggt!
2010-09-02

  poetlinan
Härligt! Du får verkligen in mycket, med så få ord! applåd
2010-09-02

  tom boreland
så lite
och så mycket
2010-09-01

  blaite
Så j-a bra
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP