Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=L397TWLwrUU&ob=av2n




vita tennisskor, svarta jeans - rymma hemifrånnätter

 

 

 

 

bruksorten, högtravande sprungen, nästan alltid
intill stenstranden av en fors,

taxi landsort, med bara femsiffriga enkla nummer
som tretton-tusen

ingen specifik tjejtaxa,
ingen speciell happyhour i dartbaren,

men med ett konstant forsbrus och ett; verk

vars femskift konstant grottar under ställverksgeneratorerna

matlådor, kuperingar, nya givar i kuporna

becksvarta bryggare med tillhörande egenmugg
och väl handhavda spärrskaft

snorbromsar, traversförare med gröna lampor
för tillbackningar, dokumentära lektyrreportage

se, där ger sig kanadagässen av, för i år
det växer

alltid rallarrosor i pisshörnorna och
hemmamammorna beställer per ordernummer

ur höstkatalogerna, färger som plommon och seattlegreen
på lidl anförtros och ljugs det - pantas till det där lilla extra

vart fjärde; affischer som ögonfransar sig kletigt
som frimärksslickade söndagar

som varmkorvar och villastaket, som sämja, nära,
nära gemene människas avundsjuka

 

 

 

 

 

 




Prosa av wayward - taiga
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-02 01:02



Bookmark and Share


  Tobias Hedlund
sämja gemene

:)
2010-09-02

  Larz Gustafsson VIP
Rosor och piss. En sensuell kombination.

Gillar ditt anoorlunda och träffsäkra språk.

Visst är det väl vår vän Lemmy på bilden?
2010-09-02
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga