Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla vind

Mitt ansikte är vänt mot stjärnorna, jag talar om drömmen i drömmarna.

Moln och måne är samma, en klar himmel visar solen.

När regnet faller, blir jorden blöt. När hjärtat är sårat, fruktar jag ingen...




Fri vers av Modesty211
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-02 08:02



Bookmark and Share


  Anton the poet
snyggt!!
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Modesty211
Modesty211