Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRUKTHÖSTEN

frukthösten kommer

med rödblommiga kinder

och skygg och blyg slår hon sig ner

snödoft i spåren

hon har ett drag av vinter

och skyndar snabbt iväg när jag ler

 

endast i norden

kan sådan skönhet skådas

all annan skönhet finns utanför

endast av korrupta

kan Mästaren förrådas

i köldens tid när rosorna dör

 

 

LARZ GUSTAFSSON  2/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-02 18:39



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Fläkt och doft av kyla och frukt och en hel del känslor..
2010-09-03

  anits VIP
Bra tänkvärda rader
2010-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP